From the Blog

augustus 21, 2014

Brugge, de ideale weekendvakantie

brugge

Brugge is de perfecte bestemming voor een weekendvakantie. Het is niet ver gelegen van Nederland en toch heb je het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn. Daarom is het een uitstekend idee om hier je weekend eens door te brengen.

Vier de romantiek in Brugge

Brugge barst van de romantiek en dit is onder andere terug te vinden in de vele historische gebouwen die er in deze Belgische stad te vinden zijn. De kleine steegjes met kinderkopjes, de gezellige pleinen en prachtige loopbruggetjes, maken Brugge de ideale locatie om je partner eens mee naartoe te nemen.

Wie weet is dit wel de plek waar jij voor je geliefde op je knieƫn gaat. Dit zou je zomaar kunnen doen vanaf het water, terwijl je omgeven bent door honderden lichtjes die het geheel een schitterende uitstraling geven.

Voordelig een hotel boeken

Brugge wordt gekenmerkt door een middeleeuws centrum, daarom is het zeker de moeite waard een hotel in het hart van de stad te boeken. Via diverse websites kun je voordelig een hotel boeken in Brugge. Houd daarnaast diverse acties in de gaten, zodat je met extra korting een aantal nachtjes door kunt brengen op deze schitterende plek.

Plezier beleven in Brugge

Je kunt volop plezier beleven in Brugge door in een koets te stappen en een rondtoer te maken door de stad. Natuurlijk moet je de Vlaamse frieten geprobeerd hebben en genoten hebben van een typisch Belgisch biertje.

De Burg is een mooie plek waar je schitterende foto’s kunt maken. Het is de oude kern van de stad waar de Renaissance en de Gotiek samenkomen. Je zult gegarandeerd met een aantal mooie foto’s huiswaarts keren. Sluit je weekend af door een bezoek te brengen aan Minnewater. Je kunt hier samen met je partner of alleen heerlijk wegdromen en genieten van al het goede in het leven!

Have your say