From the Blog

maart 26, 2015

Boek een trip naar Berlijn

Houd je wel van een trendy stad waar je eindeloos kunt shoppen in luxe winkels en tegelijkertijd iets van de cultuur en historie kunt opsnuiven? Boek dan een stedentrip naar Berlijn. Deze Duitse stad heeft een roerige geschiedenis, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste steden binnen Europa.

De hoogtepunten van Berlijn

Berlijn is de bruisende hoofdstad van DuitslandĀ en heeft toeristen genoeg te bieden. Zo is het parlementsgebouw van Berlijn een aanrader om te bezoeken. Shoppen doe je in KaDeWe, een van de grootste warenhuizen in Europa. Populair in de hoofdstad van Duitsland zijn ook de vele nachtclubs. Wanneer je wel van een feestje houdt, is het een aanrader om een grote club te bezoeken.

Wereldberoemd in Berlijn is natuurlijk de Berlijnse Muur. Het is inmiddels al ruim 25 jaar geleden dat de scheiding werd opgeheven tussen het oosten en westen van Berlijn. Toch zijn de herinneringen aan die periode blijvend, dankzij de vele monumenten die je hier aantreft.

Hoe kom je Berlijn?

Berlijn ligt op ongeveer 600 kilometer afstand van Utrecht en is dus uitstekend met de auto te bereiken. Een snellere manier om in Berlijn te komen, is met de trein. De snelste manier is echter het vliegtuig pakken. Prijsvergelijkers stunten bijna wekelijks met top aanbiedingen naar Berlijn, waardoor je voor een bedrag van ruim 200 euro verzekerd bent van een retour ticket en 2 overnachtingen inclusief ontbijt in een Berlijns hotel.

Een onvergetelijke reiservaring

Waar je ook verblijft in hotel, je zult ongetwijfeld met meer tassen thuiskomen dan dat je vertrokken bent. Berlijn is een heerlijke stad om luxe te shoppen. Ben je het winkelen even zat? Het Tiergarten Park zorgt er even voor dat je vergeet waar je ook alweer bent. Het is de ultieme plek om tot rust te komen. Boek daarom een trip naar Berlijn!

Have your say