From the Blog

januari 22, 2015

Citytrip naar Londen

Londen is de bestemming bij uitstek voor een weekendje weg. Of je nu houdt van cultuur, van urenlang winkelen of van genieten in alle rust… Londen heeft voor ieder wat wils.
Bovendien is Londen gemakkelijk te bereiken van Nederland en je hoeft er helemaal niet lang voor te reizen.

Ook als je houdt van rust, is Londen een ideale bestemming. Wat velen niet weten, is dat in het hartje van Londen één van de mooiste en grootste parken van Europa liggen. Hyde Park is een stuk ongerepte natuur gelegen in het centrum van Londen. Vooral deze locatie maakt Hyde Park zo bijzonder.

Een greep uit de bezienswaardigheden van Londen

Het is onmogelijk om alle bezienswaardigheden op te noemen die Londen rijk is, maar hier vind je enkele voorbeelden.

Madame Tussauds

Het bekende wassenbeeldenmuseum dat ook een vestiging in Amsterdam heeft, heeft ook een vestiging in Londen. Hier vind je wassen beelden van verschillende bekende mensen. Madame Tussauds in Londen is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

London Eye

Aan de oever van de Theems vind je het reuzenrad London Eye. Bij de opening van deze attractie in 1998 was dit 135 meter hoge bouwwerk het grootste reuzenrad ter wereld. Het reuzenrad bestaat uit 35 gesloten capsules. Vanuit deze capsules heb je prachtig beeld over de stad. Een ritje duurt ongeveer een half uur.

Have your say