From the Blog

augustus 6, 2013

De Belgische Ardennen

Naar het buitenland

Reacties uitgeschakeld voor De Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen is een ideale vakantiebestemming voor een weekendje weg. De bestemming is geweldig voor jong en oud, in de zomer en in de winter. Door de mooie natuur en de leuke dorpjes is er van alles te beleven. Daarnaast is het slechts 2 uur rijden vanaf Eindhoven.

De natuur in

De natuur is prachtig in de Ardennen. Mooie bossen en schitterende bergen, daar bestaat het landschap uit. Zoek je uitdaging? Dat is zeker mogelijk in de Ardennen. Er zijn verschillende aanbieders van survivalprogramma’s die spannende activiteiten organiseren, zoals klimmen en abseilen. Maar ook voor de mensen die wat minder uitdaging zoeken of juist rust zoeken is er genoeg te doen. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling of een leuke fietstocht door de mooie natuur.

Ook op zoek naar cultuur?

In de Ardennen vind je naast de mooie natuur ook geweldig veel cultuur. Zo zijn er geweldige dorpen, waar vaak mooie kastelen, abdijen en citadellen te vinden zijn. Echte aanraders zijn Vêves, Orval en Dinant. Naast deze mooie dorpen vind je ook een groot museumaanbod. Zo zijn er bekende kunstmusea zoals Le Grand Curtius en het bekende wetenschap museum Euro Space Center.

We kunnen dus concluderen dat de Belgische Ardennen ideaal is voor een weekendje weg. Er zijn tal van activiteiten te beleven voor het hele gezin!

Bron afbeelding ardennen