From the Blog

september 3, 2014

De mooiste kampeerplekjes in Nederland

Je hoeft helemaal niet het land uit om een mooie vakantie te hebben. Onze eigen landje heeft genoeg moois te bieden: van mooie uitgestrekte stranden tot groene bossen en van robuuste duinen tot aan droge vlaktes. Ga eens lekker kamperen in Nederland!

Groenrijk 
Ons land kent talrijke groene gebieden. Één van de bekendste is natuurlijk de Veluwe, het natuurgebied midden in ons land. De Veluwe heeft heel veel te bieden: je kunt er op diverse campings dagenlang genieten van de wilde dieren, de omvangrijke bossen en de prachtige uitzichten. Hoewel het in de zomer vaak lekker weer is in Nederland, staat ons kikkerlandje ook bekend om haar regen. Grote tenten met Obelink voortenten zijn dus absoluut niet heel gek wanneer je gaat kamperen hier. Bij wat minder weer heb je dan genoeg ruimte om je spullen zoals stoelen en tafels naar binnen te halen en daar lekker te zitten.

Ook in Twente is er voor de echte natuurliefhebbers genoeg te zien en te doen. Je zit hier op de grens met Duitsland dus een wandeltocht of fietstocht naar ons buurland is zo gemaakt. Het leuke aan kamperen in de natuur is het ontmoeten van de meest diverse dieren. Zo zie je al gauw konijnen, verschillende vogels en herten.
5914560224_c52f424a01_o
Strand 
Voor de strandliefhebber is er ook genoeg in de aanbieding. Langs de kust bij Noord-Holland of op de eilanden zijn er veel prachtige plekken om te kamperen. Op Vlieland kun je bijvoorbeeld middenin de duinen kamperen en wakker worden met een uitzicht op zee. Wie wil dat nou niet? Ook aan het strand is er van alles te zien: je kunt vanaf je tent gemakkelijk naar het water lopen en genieten van de prachtige zee en het adembenemende uitzicht. Kamperen in eigen land is dus een absolute must!

Have your say