From the Blog

juni 10, 2014

Een weekendje met een cabrio weg

Beschik je over een cabrio of wil je een cabrio huren? Dan is het wel zo leuk om er een weekendje op uit te trekken met deze bijzondere auto. Rijden met een cabrio is vooral erg leuk wanneer het weer ook mee werkt. Je kunt dan het dak van de auto open zetten, waardoor je nog eens extra van het mooie weer kan genieten.

Ontspannen bivakkeren op het strand

Ga bijvoorbeeld lekker naar het strand met je partner. Enerzijds ben je aan het genieten van mooi weer en anderzijds ben je er even lekker tussenuit.

Maak er een echte stranden autorit van en beleef de stranden van Scheveningen, Hoek van Holland, Rockanje, Goeree Overflakkee en Zeeland. Je partner zal er zeker veel plezier aan beleven.

Toeren langs de bloembollenvelden

Je kunt er ook voor kiezen om een mooie en ontspannende toer door Nederland te maken. Een cabrio is natuurlijk prima geschikt om lange afstanden mee te rijden. Wat dacht je van een rit langs de bloembollenvelden, de zogenaamde bloembollenroute? Je rijdt langs plaatsen zoals Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout.

Dit kun je bijvoorbeeld weer leuk combineren met een nachtje weg in een hotel of kasteel. Kijk voor de leukste aanbiedingen eens op nachtjeweg.nl. Je zult er vast een leuke accommodatie tussen zien staan waar jij je prima kunt vermaken.

Een gemakkelijke weekendplanner

Weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan ondernemen? Dan kun je altijd een kijkje nemen op weekendplanner.nl. Daar kun je honderden tips vinden voor een leuk weekend weg. Je kunt hier idee├źn opdoen voor een romantisch weekendje weg, bijvoorbeeld met de cabrio naar Antwerpen.

Verder kun je natuurlijk ook kiezen voor een kookworkshop elders in het land en met de cabrio een originele route hier naartoe rijden.

Have your say