From the Blog

september 4, 2015

Ontdek Stockholm tijdens een weekendje weg

Ga je er graag een weekendje tussenuit en wil je dat deze keer niet in Nederland doen? Dan heb je een scala aan mogelijkheden waaruit je een keuze kunt maken. Veel mensen kiezen ervoor om een trip te boeken naar Parijs, Barcelona, Madrid of Berlijn. Je kunt ook eens de andere kant opgaan richting het noorden en een trip boeken naar Stockholm. Een verrassende optie waar je zeker van zult genieten!

De ideale bestemming voor een weekendje weg
Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is de ideale bestemming voor een weekendje weg. Het is een stad waar jij je nooit hoeft te vervelen. Er is altijd wel iets te beleven, de mensen zijn er vriendelijk en het is de plek om even helemaal weg te zijn uit je stressvolle bestaan.

De trots van Zweden
Zweden zijn niet voor niets trots hun bruisende hoofdstad. Stockholm kent een bruisend uitgaansleven, inclusief een boeiende cultuur en een prachtige omgeving. De bekendste bezienswaardigheden in de hoofdstad van Zweden zijn ongetwijfeld de Riddarholmskerk en het Koninklijk Paleis. Iets dat ook direct opvalt, zijn de knusse straatjes. Overal in het centrum zijn wel terrasjes te vinden waar je gezellig iets kunt drinken. Verder vind je in de hoofdstad ook veel boetiekjes.

Beleef volop plezier in Stockholm
Aangezien Stockholm op slechts 2 uur vliegen van Amsterdam ligt, kun je er uitstekend op vrijdagmiddag- of avond naar toe vliegen en in de avond gezellig wat drinken in de stad. Uiteraard boek je een knus en comfortabel hotel waar je het weekend kunt doorbrengen. Dit kan alleen zijn, maar mag natuurlijk ook met je geliefde of een goede vriend(in). Laat je verrassen en inspireren door deze veelzijdige stad en je komt gegarandeerd opgeladen thuis.

Have your say